במקרה של קפה, אפשר “לשפוט את הספר לפי הכריכה שלו”!
כל מגוון הקפה של חברת סגפרדו זאנטי ארוז בדרך הטובה ביותר, כדי לשמור על מאפייניו.
עבור סוגי קפה שונים, יש צורך בשיטות אריזה שונות. עבור פולי קפה משתמשים בחברת סגפרדו זאנטי בשקיות שסתום המאפשרות לפחמן הדו חמצני לדלוף ולמנוע כניסה של חמצן או אדי מים. עבור אריזת קפה טחון, האריזה היא בדרך כלל תחת ואקום ועבור קפסולות של סגפרדו, אורזים כל אחת בנפרד על מנת לשמור על טריות הקפה הנטחן עד לרגע הכנתו.