אפשר להזמין אתכם לטעום את משקה האלים?

חזרה לעמוד בלוג ראשי
https://segafredosystem.co.il/product/rich-chocolate-powder/

כבר לפני 3,000 שנה כינו אנשי העולם העתיק את משקה הקקאו בשם משקה האלים. בסביבות 600 לפני הספירה כבר השתמשו בני תרבות המאיה בפולי הקקאו להכנת משקה שוקולד חם והם אף הרבו להשתמש בו כאמצעי תשלום שווה כסף.

ואז הגיעו הספרדים לחופי מקסיקו, וכמו כל דבר טוב במקסיקו העתיקה – בזזו גם את פולי הקקאו, לקחו אותם איתם לאירופה, הוסיפו להם סוכר, ומאז העולם מכור לקקאו.

חדש מסגפרדו בישראל!

תערובת אבקת שוקו עשירה בקקאו איכותי ומאוזנת להכנה מיידית של משקה שוקו חם או קר. התערובת מכילה 20% אבקת פולי קקאו מובחרים, המשחררת את טעמיו וניחוחותיו של השוקולד הביתי האיטלקי, ומעבירה  בצורה מושלמת את טעם השוקולד הביתי לחיך במהלך הלגימה. התוצאה הינה שוקו חם או קר מאוזן עם טעם איטלקי אמיתי!

טעים לשתות נעים לדעת- כמה עובדות חשובות על משקה קקאו

ראש טוב ב-סרוטונין – קקאו ושוקולד עשויים להעלות את רמות הסרוטונין המיוצר במוח. חומר מעורר תחושת רוגע,  
סיפוק ואופוריה. הכי סוטול טבעי.

מינרלים חיוניים לבניין הגוף – פולי הקקאו מכילים מגנזיום, סידן, ברזל, אבץ, נחושת, אשלגן ומגנזיום הבונים ומחזקים
רקמות ותהליכי חימצון ואנרגיה.

נוגדי חמצון – הקקאו מכיל נוגדי חמצון (פלאבנואידים) החוסמים רדיקלים חופשיים התוקפים את תאי גופנו הבריאים.
בכך תורם הקקאו  לעיכוב הזדקנות תאים, מניעת סרטן, מחלות כלי דם ועוד.

ויטמינים – קקאו מעולה מכיל את הוויטמינים החשובים הבאים A, B1, B2, B3, C המשתתפים בתפקודים חיוניים.

פנילאתילאמין – "סם האהבה": קבוצת חומרים המיוצרים בגופנו כשאנו מתאהבים. זו הסיבה לכך שחומרים אלה ממלאים
תפקיד חשוב בהגברת המיקוד והערנות.ריכוז החומר בקקאו עולה על 2.2%, והמגנזיום, שגם ריכוזו בקקאו משמעותי ביותר,
 הם כנראה מדכאי התיאבון הטבעיים העיקריים במזון-על זה.

שומן –  (לא מה שחשבתם) – פולי קקאו מכילים כ-50% שומן והוא אחד מהמזונות הטובים ביותר להפחתה במשקל, משום שהוא מכיל מינרלים ופנילאתילאמין המדכאים את התיאבון.תיאוברומין – הרכיב הפעיל בקקאו ופעולתו דומה לזו של הקפאין הממריץ.

סוכרים –פולי הקקאו מכילים פחמימות, אך רובן עמילניות ומעט מהן הן סוכר פשוט. מידת המתיקות תלויה בכמות הסוכר שמוסיפים לכוס משקה. הכמות המרבית המומלצת היא כפית

מומלץ ולהשתמש במקציף החלב של סגפרדו- מזגו חלב לפי הצורך, הוסיפו את הכמות הנדרשת של אבקת משקה השוקולד המעולה, לחצו על כפתור חם או קר להכנת המשקה, מזגו לכוס והתמכרו לתחושה.